Friss, Finom, Flamand

Franchise Partnereink

A célunk egy olyan minőségi és hatékony partnerhálózat kialakítása, mely biztosítja a vásárlók számára a Flamand Pékség által gyártott minőségi pékáruk megvásárlását közvetlen környezetükben. Partnereink sikeréhez hozzájárulunk rendszeres akciókkal, új termékek fejlesztésével, marketing eszközökkel. 

Saját technológia

Magyarországon számos cég forgalmaz nyersen gyorsfagyasztott péksüteményeket, amit akár 50 percig kell olvasztani, ráadásul ez a művelet szaktudást igényel. A Flamand Pékség kifejlesztett egy sokkal gyorsabb, szaktudást nem igénylő technológiát, aminek köszönhetően a sütőüzemben ipari körülmények között történik a termékek kelesztése, sütése, majd gyorsfagasztása. Az üzletekben a Flamand pékáruk már csak 5-6 perces készre sütést igényelnek. 

Látványkemence

A vásárlók testközelből szemlélhetik a kemencés sütési eljárást. Amíg készül a friss, ropogós pékáru, addig pedig az Ön boltjában tovább folytathatják a bevásárlást. Ez egy igazán különleges lehetőség, hogy növelje a forgalmát! A kemence kompakt, kis helyigényű, 60x60 cm alapterületű asztalt igényel, vagy szükség esetén mi biztosítjuk hozzá a tartó állványt. Franchise partnerként jogosult a térítésmentesen az Ön üzletébe kihelyezett látványkemencére, ami boltjának igazi látványossága, különlegessége, ékköve lehet.

Gyors

A Flamand Pékség gyorsfagyasztott termékei kelesztést nem igényelnek, fagyasztott állapotban süthető, ezért csak 5-6 percre van szükség.

Minőség

A magas minőség folyamatos fenntartása miatt  bevezettük az MSZ EN ISO 22000:2005 minőségirányítási rendszert.

:

Egyszerű

A Flamand Pékség által átadott látványkemence 3,3 kW-os, amihez nem szükséges vízvezeték, hiszen külön víztartállyal rendelkezik.

Olcsóbb

A 95%-ban megsütött Flamand pékáru 70%-kal alacsonyabb áramköltséget jelent a nyers fagyasztott pékáruhoz képest.

Ingyenes

Ingyenes látványkemencéket helyezünk ki az Ön élelmiszerüzletébe, amelyekben 6 perc alatt készre süthető a pékáru.

Friss

Pékáruinkat nem kell előző este vagy kora hajnalban előmelegíteni. Felengedés nélkül azonnal süthető a kemencében.

Érdekli a Franchise program? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Ön feladata

Vállalja, hogy telephelyén biztosítja a működéshez szükséges körülményeket, feltételeket. Az Ön megbízottjai, munkatársai vállalják, hogy elsajátítják, követik és megvalósítják a Flamand által előírt technológiai és munkaműveleti utasításokat, illetve betartják a sütésre vonatkozó szabályokat, amelyek mind a rendszer hatékony és sikeres működését garantálják minden partner számára.

A Flamand franchise-hoz való csatlakozással Ön vállalja, hogy a kemencét tisztán tartja, víztartályba csak a Flamand Pékség által ingyenesen adott szűrt, lágyított vizet tölti.

A Flamand és az Ön között megkötött Franchise szerződés határozatlan időtartamra jön létre, amely lehetőséget biztosít mindkét szerződő félnek a befektetési költségek megtérülésére, illetve profit termelésére. A Franchise egységes megjelenésének, illetve egységes arculatának érdekében előírhat a személyzet megjelenésére, illetve az üzlet dekorációjára vonatkozóan bizonyos szabályokat. A kötelezően előirányzott megjelenéshez és dekorációhoz a Flamand Pékség ingyenesen köteles biztosítani az eszközöket.

év tapasztalat

megye területén

partner

Ingyenesen biztosított eszközök

Látványkemence

Lemeztartó kocsi (saválló)

Fogyasztói ártábla

12 db sütőlemez (409x315 mm)

Percjelző óra

Sütőkesztyű

Reklámtábla

Reklámplakátok

Gépleírás, sütési és használati útmutató

Partnereket keresünk

A Flamand pékáru mindig Friss, mindig Ropogós

Együtt erősek

Magyarországon napról napra nyílnak pékségek, amik aztán nagyon hamar csődbemennek. Sokat gondolkoztunk azon, hogy ennek mi lehet az oka. Valószínűleg a nehezebb pillanatokban nem volt olyan stratégiai partnerük (mint a Flamand Pékség), aki segített volna nekik. Ha csatlakozik Franchise hálózatunkba, az egy erős csapat teljes értékű tagjává válik!

Meglévő technológia

A Flamand Pékség egy  gyors, szaktudást nem igénylő saját technológiát fejlesztett ki. A pékségünkben ipari körülmények között történik a termékek kelesztése, elősütése, illetve a gyorsfagyasztása is. Partnereink üzletében a termékeink csupán 5-6 perces készre sütést igényelnek. A meglévő technológia hatalmas piaci előnyt jelenthet.

Költséghatékony

Az általunk kínált technológiával a sütési idő miatt PArtnereink kemencéi akár 70%-kal kevesebb áramot fogyasztanak és kevesebb munkaórát igényelnek a dolgozóktól, mint a nyers tészta készre sütésével készült termékek előállításánál. Ez egyben azt jelenti, hogy kifejezetten költséghatékony a Flamand technológiáját használni.

Érdekli a Franchise program? Vegye fel velünk a kapcsolatot!